Fujiyama in Amsterdam
Fujiyama
Valkenburgerstraat 223 D
1011MJ Amsterdam
Telefoon: (020)4235568


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 37 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 36.5

Bij Fujiyama kunt u Japans eten. Fujiyama is gevestigd aan de Valkenburgerstraat te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden.

Meer informatie over Fujiyama:

Fujiyama is een Japans Teppanyaki restaurant gelegen te Amsterdam. U kunt bij ons genieten van Japanse gastvrijheid, van onze meesterkoks die met fantasie en vakmanschap de meest verfijnde gerechten voor u op tafel zetten. Daarnaast bieden wij u een sfeervolle Japanse omgeving en het geweldig schouwspel van de chef die bij u aan tafel gerechten van de grote kaart bereidt.
fujiyama
Japanse keuken.

De Japanse keuken biedt een enorme diversiteit aan zeer smaakvolle gerechten die in verschillende combinaties gebracht kunnen worden. Veelal wordt ten onrechte gedacht dat de Japanse keuken uitsluitend uit vis bestaat. Er zijn echter ook verschillende malse vleesgerechten te verkrijgen. Japans eten is voor iedereen. Zelfs voor de verwende culinaire avonturier, een onvergetelijke belevenis. En inderdaad, er wordt bij Fujiyama met stokjes gegeten. Maar voor wie dat niet kan of wil heeft ons personeel uiteraard ook andere oplossing.
fujiyama

Mocht u zelf en gerecht willen samenstellen dan is dat geheel ons plezier en zal onze gastvrouw of gastheer u van de beste adviezen voorzien.

Wij hopen u dan ook snel te zien bij FujiYama
All rights reserved Fujiyama, created by 2611


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL