Oka in Den Haag


Oka
Herengracht 2
2511EH Den Haag
Telefoon: 070 3920133


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Oka kunt u Japans, Sushi eten. Oka is gevestigd aan de Herengracht te Den Haag. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Japans, Sushi eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Oka:

Welkom

OKA is een sfeervol en exclusief restaurant met een kaart, die zowel de vis-, vlees- als de vegetarische eter vele mogelijkheden biedt. Het laat vooral zien dat gezellig en goed Japans uit eten gaan niet duur hoeft te zijn. Het restaurant straalt een sfeer van rust, luxe en warmte uit. Naast het traditionele restaurant is er een gezellige bar, een zithoek, een sushibar en Teppanyaki.
Het Oka team telt tien vakmensen, waaronder vier koks en gastvrouw Jojo Phang. In Japanse sfeer staan zij garant voor een moderne gastvrijheid, die vele mogelijkheden biedt.Of u nu gezellig met z'n tweeën of met een grotere groep uit eten wilt. Zij zullen de juiste sfeer voor u weten te realiseren. Ook voor zakelijke besprekingen kan, als u dat wilt, een privacy biedende ruimte worden gecreëerd.


De kaart biedt u vele mogelijkheden en er is ook een kleine lunchkaart. De wijnkaart laat u zien dat over het wijnassortiment is nagedacht en dat deze zeer passend is bij de menukaart.
Uw gastvrouw zal u graag adviseren. Reserveren of bestellen uitsluitend telefonisch


Parkeren
Er zijn in de directe omgeving van restaurant Oka parkeergelegenheden, maar het beste parkeert u in de vlakbij gelegen parkeergarage Muzenplein. Na een gezellige avond in Japanse sferen krijgt u van uw gastvrouw een uitrijkaart om uw uitje compleet te maken.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL