Happy Time!! in Hoofddorp


Happy Time!!
Adrianahoeve 10
2131MN Hoofddorp
Telefoon: +31235563648


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 25 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 24.5 (onbeperkt)

Bij Happy Time!! kunt u Chinees, Japans eten. Happy Time!! is gevestigd aan de Adrianahoeve te Hoofddorp. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Happy Time!!:

Teppan Yaki en sushi Restaurant

Het Teppan Yaki restaurant heeft een capaciteit van ongeveer 60 personen verdeeld over drie Teppan Yaki tafels. De dagverse ingrediënten worden met een minimum aan olie op de hete bakplaat bereid waardoor sappen en vitaminen behouden blijven. Teppan Yaki is naast tongstrelend en uiterst gezond ook entertainment. Onze koks bereiden de diverse vlees en vis-gerechten op de bakplaat met de nodige show terwijl u aan tafel zit. In het sushi restaurant kan een keuze worden gemaakt uit vele dagverse sushi’s. De veelzijdigheid aan combinaties maakt de Aziatische keuken tot één van de populairste ter wereld.


Oriëntaals Restaurant

Naast de Teppan Yaki en sushi specialiteiten op de begane grond kunt u op de eerste verdieping (lift aanwezig) genieten van vele Oriëntaalse specialiteiten in het buffet restaurant. Uit meer dan 100 verschillende spijsonderdelen kunt u zelf een keuze maken en u kunt hier onbeperkt gebruik van maken. Een speciaal uit China overgekomen chef-kok bereidt er verse handgemaakte dim sum hapjes. De vloer van deze verdieping draait langzaam om z’n as zodat u steeds een wisselend uitzicht hebt. Het zorgvuldig samengestelde interieur zorgt voor een aangename ambiance, geschikt voor een lunch of diner.


Assortiment

Naast een Chinese- hebben wij ook een Thaise-,Nederlandse- en Maleisebuffettafel. In totaal meer dan 30 gerechten. Natuurlijk hiernaast ook soepen en andere voor- en bijgerechten, zowel koud als warm en een groot saladebuffet. Maar daar blijft het niet bij! Ook een ijsbuffet, met minimaal 8 smaken ijs, cakes, friandises en tal van taartsoorten prijken op onze buffettafels. Ook aan de kinderen is gedacht. Kroketten, frikandellen, patat en andere zaken wat onze kleine gasten lekker vinden staan er klaar voor op het kinderbuffet. Maar wat er ook staat voor klein en groot geldt: neemt u zoveel u wilt, het staat ervoor!!



Eetregels
Bij binnenkomst wordt u door een van onze gastvrouwen of –heren naar uw tafel geleidt, krijgt u uitleg en dan gaat u meteen genieten van de heerlijkste gerechten. U kunt naar keuze 2 uur of 3 uur blijven.

Al de gerechten van de buffetten en ook de frisdranken en speciaal gemixte softdrinks kunt u zelf pakken.

Alcoholische dranken en koffie kunnen aan het drankenbuffet bestelt worden en meteen worden meegenomen.. De serviceverleners achter het drankenbuffet kruisen op uw serviceformulier uw bestelling aan. Ook dat is voor u gemakkelijk. Wachten op de bediening is er niet meer bij.

Bent u voldaan, dan kunt u uw serviceformulier inleveren bij de zaalmanager, herkenbaar aan het opschrift manager op de naamticket. Deze ziet op het serviceformulier de bestellingen en u rekent met hem af.

Ook hier geldt ons devies: duidelijkheid, u ziet immers zelf op u serviceformulier wat u gebruikt heeft en geen wachten meer tot de bediening u ziet!


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL