Senbazuru in Hoofddorp
Senbazuru
Arnolduspark 10
2132CR Hoofddorp
Telefoon: +31(0)23 5637193


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 45 per persoon alles inclusief.*


Bij Senbazuru kunt u Japans, Sushi, Teppanyaki eten. Senbazuru is gevestigd aan de Arnolduspark te Hoofddorp in de wijk Oost. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Senbazuru bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Komt u hier eten? Dan is reserveren wel aangeraden. Dit restaurant biedt plaats aan 100 gasten. Uw gastheer/vrouw Fanny Lam maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Gratis.

Bijzonderheden:

Japanse specialiteiten van de Teppan - Yaki grill. Voldoende plaats om gratis te parkeren

Meer informatie over Senbazuru:

Als u bij Japans restaurant Senbazuru gaat eten, eet u vrijwel zeker aan de spectaculaire Teppan-Yaki tafel. Iedere dag worden voor de neus van onze gasten Japanse menu?s bereid op de hete stalen plaat. De dagvers aangevoerde vis, het botermalse vlees en de knapperige groenten worden onder uw toeziend oog gegrilld en geserveerd op een meer dan smakelijke manier. Onder leiding van de Japanse meesterkok, Danny Tan zijn de Japanse chefs specialisten in het bereiden van al dat lekkers op een (h)eerlijke manier. Een van de mooiste taferelen is beslist het flamberen, waarna de chefs met hun vlijmscherpe messen de gerechten portioneren en u als gast daarna uw maaltijd met eetstokjes verorberd.
Zo maakt u van uw bezoek, een lang - avondje - culinair - genieten.

Vanzelfsprekend kunt u zowel a la carte als een menu bestellen. Als starters beveelt de chef de dagelijks vers gemaakte sushi?s en sashimi?s aan.

Vegetarische gerechten zijn geen enkel probleem voor onze chefs, in overleg met hen kiest u uit een keur van Japanse vegetarische gerechten. Ook aan de kleintjes is gedacht, vraagt u om het speciale kindermenu.

Senbazuru beschikt over een zeer uitgebreide wijnkaart, laat u adviseren door de hartelijke en bekwame gastvrouw Fanny Tan.

Mede namens het zeer gastvrije en deskundige team van Senbazuru heten Danny en Fanny Tan U HARTELIJK WELKOM


Openingstijden:

Maandag:17.00 - 23.00
Dinsdag:17.00 - 23.00
Woensdag:17.00 - 23.00
Donderdag:17.00 - 23.00
Vrijdag:17.00 - 23.00
Zaterdag:17.00 - 23.00
Zondag:17.00 - 23.00


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL