Orient Plaza Kyoto in Nijmegen


Orient Plaza Kyoto
Kerkenbos 10-17
6546BB Nijmegen
Telefoon: +31 (0)24 3771066


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 53 per persoon alles inclusief.*


Bij Orient Plaza Kyoto kunt u Japans eten. Orient Plaza Kyoto is gevestigd aan de Kerkenbos te Nijmegen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Orient Plaza heeft vier restaurants onder een dak, alleen daarom al zijn de mogelijkheden die wij te bieden hebben heel divers.Meer informatie over Orient Plaza Kyoto:

- Restaurant kyoto-

Ons Japanse Restaurant Kyoto stelt u de Japanse keuken voor op het hoogste niveau. Kyoto ademt de sfeer uit van een authentiek Japans restaurant. Het restaurant is eenvoudig en smaakvol ingericht in de kleuren van bamboebeige en zwart.

Japanners zijn gevoelig voor schoonheid, dit gevoel voor esthetiek ziet men terug in de Japanse keuken. De chef-koks van ons Japanse restaurant Kyoto bereiden de gerechten volgens dit Japanse principe. Onze Chef-koks maken van ieder gerecht een kunstwerk. Ieder gerecht is subtiel en verfijnd. De smaak van de Japanse keuken wordt bepaald door zijn eenvoud, de smaak is enerzijds puur en anderzijds zeer geraffineerd.

Eten in Kyoto is niet alleen een gastronomische ervaring, het is ook een waar spektakel! De Chef-kok aan de Teppanyaki (bakplaat) toont u aan tafel al zijn technieken en tovert met zijn ingrediënten voor uw neus een prachtig maar zeker ook heerlijk gerecht voor u. Het is een echte kookshow die u een keer moet hebben meegemaakt.

Naast de Teppanyaki heeft u bij ons ook de mogelijkheid om aan tafel te dineren of in één van onze tatami kamers. Dit zijn aparte kamertjes voor maximaal 5 personen, u dineert geheel in Japanse stijl.

Wij serveren een zeer uitgebreid menu van sushi en vismenu?s tot vlees en vegetarische menu?s. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.(Openingstijd keuken: iedere dag 16:00-22:00)Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL