Ginza in Noordwijk

Ginza
Hoofdstraat 129
2202EX Noordwijk
Telefoon: +31(0)71 3623038

Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Ginza kunt u Japans, Teppanyaki eten. Ginza is gevestigd aan de Hoofdstraat te Noordwijk. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Ginza bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Komt u hier eten? Dan is reserveren wel aangeraden. Dit restaurant biedt plaats aan 100 gasten. Uw gastheer/vrouw Cindy maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: In de buurt.

Meer informatie over Ginza:

Als u bij Japans restaurant Ginza te Noordwijk gaat eten, eet u vrijwel zeker aan de spectaculaire Teppan-Yaki tafel. Iedere dag worden voor de neus van de gasten Japanse menu?s bereid op de hete stalen plaat. De dagvers aangevoerde vis, het botermalse vlees en de knapperige groenten worden onder uw toeziend oog gegrilld en geserveerd op een meer dan smakelijke manier. Onder leiding van Cindy Zheng bereiden de specialisten al dat lekkers op een (h)eerlijke manier. Een van de mooiste taferelen is beslist het flamberen, waarna de chefs met hun vlijmscherpe messen de gerechten portioneren en u als gast daarna uw maaltijd met eetstokjes verorberd.
Zo maakt u van uw bezoek, een lang - avondje - culinair - genieten.

Vanzelfsprekend kunt u zowel a la carte als een menu bestellen. Als starters beveelt de chef de dagelijks vers gemaakte sushi?s en sashimi?s aan.

Vegetarische gerechten zijn geen enkel probleem voor onze chefs, in overleg met hen kiest u uit een keur van Japanse vegetarische gerechten. Ook aan de kleintjes is gedacht, vraagt u om het speciale kindermenu.

Ginza beschikt over een zeer uitgebreide wijnkaart, laat u adviseren door de hartelijke en bekwame gastvrouw Cindy Zheng.

Mede namens het zeer gastvrije en deskundige team van Ginza heet Cindy Zheng

U EN DE UWEN HARTELIJK WELKOM


Openingstijden:

Maandag:15.00 - 00.00
Dinsdag:15.00 - 00.00
Woensdag:15.00 - 00.00
Donderdag:15.00 - 00.00
Vrijdag:15.00 - 00.00
Zaterdag:15.00 - 00.00
Zondag:15.00 - 00.00


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]