Paradijs in Uden

Paradijs
Prior van Milstraat 18
5402GH Uden
Telefoon: 0413-266606


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Paradijs kunt u Japans, Orientaals eten. Paradijs is gevestigd aan de Prior van Milstraat te Uden. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Japans en Oosters specialiteiten restaurant. Lunch op afspraak. Uitsluitend telefonisch reserveren.

Meer informatie over Paradijs:

Een nieuwe ontwikkeling ?

Bijna 2 jaar na de uitbreiding van ons restaurant, staat er weer een nieuwe ontwikkeling aan te komen bij ons Paradijs in Uden.

Vanwege het enorme succes van ons nieuw geopende buffetrestaurant, zijn we genoodzaakt om wederom uit te breiden. Er worden ruim 150 extra zitplaatsen gerealiseerd om beter aan de vraag te kunnen voldoen. Wij verwachten medio november van dit jaar klaar te zijn met de werkzaamheden.
Door deze uitbreiding kunnen wij aan ruim 500 gasten plaats bieden, zodat er ook aan de vraag van grote gezelschappen voldaan kan worden.

Ondanks de grootte van het restaurant zullen wij de knusse gezelligheid, die u van ons gewend bent, garanderen. Door een unieke inrichting van het nieuwe restaurant merkt u bijna niets van de omvang van het restaurant.

Tevens wordt het buffetrestaurant verbeterd. De routing van het dessertbuffet wordt verbeterd en enkele kleine details worden aangepast, zodat we nog beter aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen.

Door de vele verzoeken van gasten, wordt er in het nieuwe gedeelte een groot ?SPEELPARADIJS? gebouwd. Deze speelhoek wordt voorzien van een apenkooi, videohoek, videospelletjes, puzzels en andere spelletjes om onze kleine gasten te kunnen vermaken.

Wij luisteren zo goed mogelijk naar de wensen van onze klanten en proberen deze dan, indien realiseerbaar, in de praktijk te brengen.

De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten is een van de belangrijkste factoren van het grote succes van ons ?Paradijs?. Wij willen dan ook hierbij iedereen bedanken voor het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren en niet alleen de afgelopen jaren maar ook gedurende de meer dan 30 jaar dat we al in Uden gevestigd zijn.

Wij hopen dan ook dat we het vertrouwen kunnen blijven waarmaken en dit met de nieuwe aanbouw weer ten toon kunnen spreiden.

Hoogachtend,


Directie Paradijs Uden
Sufa Cheng
Pui Cheng
Mang Cheng


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]